Videos

De 8-jarige stond bekend om zijn grote spierballen – 16 jaar later, is hij veranderd in iets heel anders

Met een succesvol aerobic als moeder en een vechtsportkampioen als vader werd Richard Sandrak in 1992 geboren.

Door zijn sportieve ouders was het Oekraïense jongetje natuurlijk geboren met ‘goede genen’. De familie verhuisde in 1994 van Oekraïne naar Amerika en toen ze hier eenmaal gesetteld waren begonnen de strenge trainingen voor Richard.

Zijn vader leerde hem gewichtheffen en toen het gezin een aantal jaren later verhuisde naar Californië begon Richard zijn carrière in de showbizz wereld. Hij kreeg een personal trainer, Frank Giardina, deze werd later ook zijn mentor.

De hele jeugd van Richard was gericht op zijn opleiding en daarom kregen zijn ouders ook van alle kanten kritiek. De jongen had weinig vrienden omdat hij altijd aan het trainen was met zijn vader of personal trainer. Toen hij nog jong was deed hij elke dag al 600 push-ups, 600 sit-ups en 300 squats. Zijn dieet bestond alleen uit proteïne rijke voeding en snoep was ten strengste verboden in huize Sandrak.

De 8-jarige jongen had op deze leeftijd dan ook al zo’n grote spieren dat hij hier beroemd mee werd. Richard kreeg de bijnaam Little Hercules. Kort hierna besloot zijn personal trainer echter dat hij dit niet meer wilde doen omdat hij zich een crimineel voelde. Ook gaf zijn trainer kritiek op vader Pavel, alhoewel Richard zelf zegt dat hij voor dit leven heeft gekozen en niet zijn vader.

Onlangs had Channel Inside Edition een gesprek met Richard Sandrak, die inmiddels al 24 jaar oud is. Als je hem nu ziet herken je hem bijna niet meer! Hij is absoluut geen body builder meer, wel is hij nog actief in de showbizz, deze keer als stuntman bij Universal Studios.

Op de foto’s is wel te zien dat de man volledig is getransformeerd! Bekijk de video hieronder en oordeel zelf over zijn transformatie. Deel dit bijzondere levensverhaal met je vrienden op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: