Videos

Haar cover van het nummer van Bob Marley, raakte Simon diep in zijn hart – Zie nu waarom!

Er zijn genoeg redenen te verzinnen waarom ik van tv programma’s hou als “The X Factor.” Het verhaal van de 24-jarige Marianna Zappi is daar zeker één van.Vier jaar lang leefde ze in een gewelddadige relatie, waar ze zowel fysiek als mentaal mishandeld werd. Het begon allemaal toen Marianna, die geboren is in Italië, tien jaar geleden naar Londen verhuisde. De man die al snel haar vriend werd, woonde in dezelfde wijk.

In het begin leek het koppel wel een tienerstel die hevig verliefd waren, en Marianna zweefde op een wolk van liefde. Maar dat veranderde al snel in een nachtmerrie.

“Het kwam uit het niets. We hadden een discussie over een rekening, want ik vroeg hem of hij mij zou kunnen helpen met het betalen. En toen sloeg hij mij zo in mijn gezicht,” vertelde Marianna aan de Sunday People.

Marianna leefde vier jaar lang in angst, en er was zelfs een keer dat haar vriend haar met een mes bedreigde.

“Als ik niet bij hem weg was gegaan, zou ik hier niet meer zijn,” zei Marianna.

Door deze akelige relatie kon ze haar droom om zangeres te worden niet najagen.

Het was pas nadat ze haar vriend verlaten had, dat ze auditie durfde te doen voor “The X Factor.”

De jury luisterde zorgvuldig naar haar levensverhaal, maar waren niet voorbereid voor het emotionele optreden dat ze te wachten stond toen Marianna Bob Marley’s nummer “Redemption Song”, begon te zingen.

Kijk maar eens naar de reactie van Simon Cowell tijdens het optreden van Marianna – Ik denk dat het wel voor zichzelf spreekt…

Wat vind jij? Reageer hieronder: