Videos

Toen hun baby plotseling doodziek werd, deed de hond DIT voor de familie. Hartverwarmend..!

Ik heb altijd het gevoel gehad alsof honden een speciale gaven hebben dat ze kunnen aanvoelen wanneer er iets mis is met hun baasje. Zoals veel hondeneigenaren waarschijnlijk zullen bevestigen, zijn er talloze voorbeelden te noemen waarin honden een soort zesde zintuig hebben. Het volgende verhaal gaat over 2 lieve honden die de zijde van een klein meisje nooit hebben verlaten in tijden van ziekte.

Mary en John uit Minnesota kregen op een dag de schrik van hun leven toen hun 5-jarige dochter Nora plotseling een beroerte kreeg.

baby

Maar daar bleef het niet bij. de doktoren brachten het verschrikkelijke nieuws dat Nora het hoogstwaarschijnlijk niet zou overleven. De opeenvolgende maanden kreeg Nora intensieve hulp om nog te vechten voor haar leven. In die maanden waren er twee leden van de Hall familie die haar zijde geen moment hadden verlaten.

baby1

Het waren hun twee honden, Gracie en Grumpy.
Alsof de twee honden precies wisten wat er aan de hand was, bleven ze tot het bittere einde aan het zijde van Nora. Zelfs op de laatste momenten van het 5-jarige meisje waren de honden daar om haar te steunen.

baby2

Nora overleed niet lang daarna. Een geruststellend idee is dat haar twee lieve viervoeters, net zoals haar ouders voor altijd over haar zullen waken.

Deel dit bedroevende, maar bijzondere verhaal met al je vrienden en familie op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: